Geplaatst op Geef een reactie

8e European Conference on Religion, Spirituality and Health

Begin juni vindt op de Vrije Universiteit Amsterdam (VU Amsterdam) de achtste European Conference on Religion, Spirituality and Health plaats, met als thema ‘Religious, Spiritual and Existential Aspects in Mental Health Care’. Zie voor het volledige programma de website https://ecrsh.eu/ecrsh-2022 en de ‘second announcement’ https://ecrsh.eu/application/files/9916/4746/1944/Second_Announcement_ECRSH_2022_final.pdf

Voor deze conferentie is accreditatie aangevraagd bij de volgende beroepsverenigingen: Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie, Federatie van Gezondheidszorgpsychologen en Psychotherapeuten (FGZPT) Nederlands Instituut van Psychologen (NIP), Nederlandse vereniging van pedagogen en onderwijskundigen NVO en bij de SKGV voor geestelijk verzorgers (VGVZ, Vereniging van Geestelijk Verzorgers in Nederland).

Het is mogelijk om één dag de conferentie bij te wonen (ook hiervoor is accreditatie aangevraagd); mail dan aan de conference office welke dag je komt: office@ecrsh.eu. (En wil je punten krijgen van je beroepsvereniging, dan moet je OP LOCATIE deelnemen; online deelnemen levert géén accreditatiepunten op.) Bij inschrijving voor één dag is het tarief € 110,- (studenten € 75,-).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.