Geplaatst op Geef een reactie

Online congres op vrijdag 16 april 2021 van 10.00 tot 16.00 uur: ‘Gehecht aan God en de ander, verbonden met jezelf’. Relationeel welbevinden in onderzoek en behandelpraktijk.

Het KSGV participeert sinds enige jaren in samenwerkingsverband Federatie Zingeving en Geestelijke Gezondheid (FZGG en klik hier voor de website) met andere Nederlandse organisaties op het gebied van levensbeschouwing en geestelijke gezondheidszorg. Onze federatiepartner Christelijke Vereniging voor Psychiaters, Psychologen en Psychotherapeuten (CVPPP) organiseert op vrijdag 16 april 2021 een online congres met de Nederlandse Vereniging van Vrijgevestigde Christen Hulpverleners (NVVCH) en het Kennisinstituut christelijke ggz (Kicg). De hoofdsprekers zijn Pehr Granqvist en Hanneke Schaap-Jonker en zal gaan over het in toenemende mate zien van gehechtheidsrelaties als fundamentele basis voor psychopathologie, psychosociale problemen en welbevinden. Vanuit dit hechtingsperspectief wordt in de godsdienstpsychologie ook de relatie tussen mens en God begrepen en onderzocht als een gehechtheidsrelatie.

Praktische informatie
Meer informatie en aanmelden vind je op www.kicg.nl/congres (of neem voor meer informatie contact op met Agnes Hagenbeek via tel. 088-892 12 35 dan wel via e-mail, agnes.hagenbeek@eleos.nl).

Kosten van deelname aan het congres:
student: € 30,00

lid van de NVVCH of CVPPP: € 95,00

overige deelnemers: € 130,00

Het persbericht kunt u hier downloaden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *